دوشنبه ۰۳ اردیبهشت ۰۳

آرشیو اردیبهشت ماه 1402

دکتر نجفی فوق تخصص ارتودنسی

تأثیر ارتودنسی بر گوارش و هضم بهتر غذا

۵ بازديد

متخصص ارتودنسی در کرج

در این مقاله به شرح و بررسی تأثیر ارتودنسی بر گوارش و هضم بهتر غذا، دلایل ایجاد انواع ناهنجاری در دندان ها و نکاتی که در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار هستند، می پردازیم.

ارتودنسی به عنوان یک روش درمانی مناسب در جهت برطرف نمودن انواع مشکلات و ناهنجاری دهان و دندان ها و فک ها شناخته می شود، درمان مناسب انواع ناهنجاری های دهان و دندان ها می تواند تأثیر مناسبی بر گوارش و هضم بهتر غذا در کودکان و افراد مختلف داشته باشد.
در این مقاله به شرح و بررسی تأثیر ارتودنسی بر گوارش و هضم بهتر غذا و نکته هایی که در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار هستند، می پردازیم.

نقش دندان ها در هضم غذا

عده ای این باور را دارند که مراحل هضم و گوارش غذا از معده شروع می شود، اما این باور اشتباه است، زیرا اولین مرحله از دهان و دندان ها شروع می شود.

علت لب شکری شدن نوزاد

۵ بازديد

متخصص ارتودنسی در کرج

در این مقاله به عوامل مهم در لب شکری شدن نوزاد مانند عوامل ارثی و عوامل روانی و هیجانی، روش های درمان و نکته هایی که در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار هستند، می پردازیم.

لب شکری شدن نوزاد، نوعی ناهنجاری در دهان کودکان و نوزادان می باشد، یکی از مهم ترین دلایل ایجاد این ناهنجاری می تواند به صورت مادرزادی باشد، در این مقاله به عوامل مهم در لب شکری شدن نوزاد، روش های درمان و نکاتی که در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار هستند، می پردازیم.

لب شکری شدن نوزاد

لب شکری شدن نوزاد، به عنوان یک ناهنجاری در کودکان و نوزادان شناخته می شود، که این ناهنجاری می تواند به صورت مادرزادی در زمان بارداری مادر، برای نوزاد به وجود بیاید، همچنین لب شکری شدن نوزاد می تواند به دلایل غیر طبیعی دیگری در زمان بارداری مادر، ایجاد شود، در ادامه به شرح انواع دلایل لب شکری شدن نوزاد در دوره بارداری مادر می پردازیم.

 

اولین مطالب آزمایشی من

۴ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۳ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.